Portes obertes

Us convidem a les Portes Obertes de La Clariana: Una Finestra cap a l’Educació Viva i Lliure

Estimades famílies i amics,

Ens plau convidar-vos a la nostra Jornada de Portes Obertes a La Clariana, un lloc on l’educació lliure i viva floreix en cada racó. Aquesta és una oportunitat meravellosa per conèixer de primera mà el nostre projecte educatiu, que estima i fomenta la curiositat innata, la creativitat i la individualitat de cada infant.

La jornada se celebrarà el proper diumenge 22 d’octubre, de 10 a 12 hores. Durant aquest temps, les portes de La Clariana estaràn obertes per a totes les famílies interessades en descobrir un entorn d’aprenentatge ric i amorós.

Per confirmar la vostra assistència, si us plau, ompleneu el següent formulari:

Al llarg de la visita, tindreu l’oportunitat de:

  • Explorar els nostres espais oberts i alegres, dissenyats per fomentar l’exploració i el joc lliure.
  • Conèixer a part del nostre equip dedicat d’acompanyants, que estàn apassionats per facilitar experiències d’aprenentatge significatives i vivencials.
  • Participar en discussions obertes sobre la nostra filosofia educativa i com fomentem un entorn d’aprenentatge respectuós i col·laboratiu.
  • Compartir experiències i inquietuds amb altres famílies que pertanyen al projecte i que també valoren una educació centrada en l’infant.

Estem emocionats de compartir la nostra visió i la nostra passió per una educació que celebra la diversitat, la comunitat i el creixement personal. La Clariana és més que un projecte educatiu; és una comunitat on cada membre és valorat i estimat.

Us esperem amb els braços oberts per aquesta jornada especial. La vostra presència enriqueix la nostra comunitat i estarem molt contents de donar-vos la benvinguda a La Clariana.

Si necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Amb amor i gratitud,
L’equip de La Clariana